Pécsi Tudományegyetem

Bölcsészettudományi Kar
TÁRSADALMI KAPCSOLATOK INTÉZETE
KÖZÖSSÉGI és SZOCIÁLIS TANULMÁNYOK TANSZÉK

 

Felvettek! - tanévkezdési információk

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Sok szeretettel köszöntünk a PTE Bölcsészettudományi Karán! Örülünk, hogy minket választottál, ígérjük, nem okozunk csalódást.

 

Bizonyára már értesültél arról, hogy felvételt nyertél hozzánk a felvi.hu profilodból és/vagy a felvi.hu által küldött sms-ből.

Pár napon belül a felvi.hu-n megadott postacímedre meg fog érkezni a postai levél a félévkezdési teendőkről, a gólyatáborról, egyéb fontos dologról. Az Egyetem a jövő héten (július 30-31, augusztus 1-2.) borítékolja és postázza a küldeményeket.

Íme, néhány praktikus információ elöljáróban.

 

A gólyatáborral kapcsolatos információk folyamatosan frissülnek itt: http://golya.pecsibolcsesz.hu ill. keress minket a Facebook-on is: https://www.facebook.com/pecsibolcsesz/

A kollégiummal kapcsolatban ezt az oldalt keresd fel: http://pteehok.hu/kollegiumok/jelentkezes/elsoeves-hallgatok-reszere

Pénzügyekről itt érdemes tájékozódni: http://pteehok.hu/osztondijak/szocialis

 

Az orientációs napok augusztus 28. és 31. között zajlanak majd, itt hasznos információk hangzanak el tanulmányaitok megkezdése és sikeres abszolválása kapcsán. Kurzusfelvételre a NEPTUN Tanulmányi rendszerben nappali tagozatosoknak augusztus 31. és szeptember 7. között, levelező munkarendbe felvett hallgatóknak augusztus 31. és szeptember 30. között lesz lehetőség. A szorgalmi időszak kezdete szeptember 3. (hétfő), a tanévnyitó ünnepségre szeptember 4-én kerül sor a PTE ÁOK aulájában.

Fentieket illetően a Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Osztálya, illetve a Központi Tanulmányi Iroda részletes tájékoztató levelet küld majd.

 

Szeptemberben találkozunk, addig pedig dőlj hátra, élvezd a nyarat, gyűjtsd a D vitamint, hogy az ERŐ veled legyen a kezdeteknél.