Pécsi Tudományegyetem

Bölcsészettudományi Kar
TÁRSADALMI KAPCSOLATOK INTÉZETE
KÖZÖSSÉGI és SZOCIÁLIS TANULMÁNYOK TANSZÉK

 

I. MESZESI TÁRSADALOMISMERETI TÁBOR

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Pécs, 2018 augusztus 21-25.

 

A társadalmi problémák iránt érdeklődő 14 – 35 éves korú fiatalok részére szervez tábort a pécsi székhelyű Cigány Szociális és Művelődési Módszertani Bázis (CSZMMB)

 

Pécs egyik, korábban a szénbányászathoz kötődő lakóterületén, Meszesen 2018 augusztus 21 – 25 között 20 fő bevonásával megrendezendő tábor célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a városrész történetével, a korábban elvégzett szociológiai vizsgálatok tapasztalataival, a terepmunka során pedig  ismereteket szerezzenek ott élők helyzetéről, mindennapjairól, életkörülményeiről. További cél, hogy a  tábor segítse megalapozni, előkészíteni  a 2018 szeptemberétől induló Meszesi Lakóterületi Népfőiskola Társadalomismereti Műhelyének szakmai munkáját.

 

Az előadások, megbeszélések a Fund Művészeti Iskolában (Pécs, Pákolit I. u.33), a terepmunkával kapcsolatos tevékenységek Meszes és Szabolcs városrészekben kerülnek lebonyolításra naponta 8.30 – 20 óra között. A résztvevők napi háromszori étkezését a szervezők biztosítják.

 

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és e-mailben történő visszaküldésével lehet  2018 május 30-ig.

 

e-mail cím: pecsfund@gmail.com

 

További információ a Cigány Szociális és Művelődési Módszertani Bázis Irodájában (Pécs, Béri Balogh Á.u. 3) Telefon: 30-3410489

 

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTHETŐ ITT!!