Társadalmi Felzárkózás és Szociális Gazdaság Kutatóközpont

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A kutatóközpont neve: Társadalmi Felzárkózás és Szociális Gazdaság Kutatóközpont

 

A kutatóközpont elérhetőségei: Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Társadalmi Kapcsolatok Intézete Közösségi és Szociális Tanulmányok Tanszék; H-7621 Pécs, Rókus u. 2. III. emelet 306. Hungary; Tel.: +36 72 503 600 (23531)

 

A kutatóközpont e-mail elérhetősége:szocialisgazdasag@pte.hu

 

A kutatóközpont rövid bemutatása:

A Társadalmi Felzárkózás és Szociális Gazdaság Kutatóközpont a társadalmi felzárkózás és a szociális gazdaság egymással összefüggésben lévő vizsgálódási területein társadalomtudományi-, humán kutatás-fejlesztési és innovációs együttműködések keretében történő szakmai és tudományos tevékenységek tervezése és kivitelezése céljából jött létre.

A kutatóközpont a gazdaság és a társadalom igényeinek megfelelő új vizsgálati területek feltérképezésével, szakmai és tudományos alapokon álló együttműködési hálózat szervezésével kíván hozzájárulni a Pécsi Tudományegyetem k+f+i szolgáltatási kínálatának szélesítéséhez, a hazai és a nemzetközi kapcsolatok építéséhez. Mindez további lehetőségeket teremt az egyetemi oktatók és hallgatók számára a szakmai fejlődésüket és tanulmányi előmenetelüket elősegítő tudások és tapasztalatok megszerzéséhez.

 

Vezető:

Dr. habil. Juhász Gábor

egyetemi docens

juhasz.gabor@pte.hu

72/503 600/23531